Het is bijna zo ver

Het is bijna zo ver, aanstaande Maandag vertrekt de bus met 4 werkgroepleden naar Wit Rusland. Op de heenreis, zal de bus vol zitten met kinderen die in de afgelopen weken gelogeerd hebben in Veenendaal en weer terug naar hun thuisland Wit-Rusland gebracht worden. De bus zal naar verwachting, dinsdag 5 maart aankomen in Wit Rusland. Na een bezoek aan alle ouders van de gastkinderen die in de komende periode ondergebracht worden in Mussel & Onstwedde, zullen we naar verwachting  op vrijdag 8 maart terugreizen naar Nederland. Naast de werkgroepleden zal de bus dan vol zitten met 22 kinderen, 2 juffen en 1 tolk uit de dorpen, Fedory, Gorodnaya, Kolodnoe en Duboy. We bidden voor een gezegende en veilge reis en hopen op zaterdag 9 maart aan te komen in Onstwedde.

Rabobank Clubkas Campagne

Dit jaar doet Stichting Hulp Tsjernobylkinderen Mussel-Onstwedde mee met de Rabobank Clubkas Campagne!
Leden mogen van 09-02 t/m 28-02-2019 5 stemmen uitbrengen, waarvan 2 stemmen op dezelfde stichting, club of vereniging. Elke stem is geld waard!
Het zou geweldig zijn wanneer u uw stem(men) aan onze stichting geeft!

Op 4 maart gaan we weer naar Wit-Rusland om 22 kinderen uit de Tsjernobylregio op te halen.
Wanneer u een rekening bij de rabobank hebt, kunt u gratis lid worden. U kunt zien of u lid bent, door bij internetbankieren te kijken bij mijn gegevens. Voor meer informatie kunt u kijken op www.rabobank.nl/zog.